Пак за ДПС-квотите


Дамата Ивелина Капралова, която изплува в сряда от разработката "Лиана", има консултантски фирми с турски граждани за управление на европари, сочат справки в системата ДАКСИ.

 

     Името на Капралова нашумя по делото срещу бившия зам.-шеф на фонд "Земеделие" Красимир Неделчев, припомня уместно „24 часа”. Той бе обвинен, че е приел от дамата 10 хил. лв., за да одобри проект по САПАРД. Неделчев бе оправдан, а на нея бе наложена глоба от 1000 лв. Тогава тя припадна в залата.
     Капралова е главен редактор на сп. "Български региони", разпространявано от "Европейски център за управление на проекти - България". Според ДАКСИ дружеството се занимава с детективска дейност, а управляващ е Димитър Капралов. Ивелина Капралова бе член на ЦИК от квотата на ДПС за избор на президент през 2006 г.

Нашият коментар

Пак ДПС с квотите си, пак мушии на депесарски ибрикчии, пак скандални истории и политически и правни чадъри над тях. Само че там е господин доктор, а тук дама, която била член на ЦИК, когато депесарският актив избираше Първанов за втори мандат. На всички е ясно, защот той и Станишев се хвърлиха да положат всичкия си авторитет в защита на етническия мир, който засега обаче е застрашен само от ДПС. Отвратителна антибългарщина, нескопосно маскирана като загриженост за народа и правене на висша политика

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот